Learndash, een leerplatform dat kan groeien

Ik heb een voorliefde voor open source leertechnologie. Ze is flexibel, aanpasbaar en vaak meer future proof dan commerciële systemen die soms jaren ongewijzigd blijven. Als ze sterk genoeg is, wordt ze beter met de jaren. Dat gevoel heb ik met Learndash.

Learndash is as sich natuurlijk niet de ‘beste’ leertechnologie. De beste leertechnologie is die die het beste past bij wat jij wil gaan doen.

Als je een leerplatform wil kiezen, doe je er goed aan om eerst een beschrijving te maken van je gedroomde situatie, op korte en lange termijn: Welke vormen van leren wil je kunnen aanbieden? Welk bronmateriaal heb je hier al voor? In (Ver)bouw je leerplatform lees je al wat over de vragen die je je moet stellen, voor je effectief leertechnologie kiest.

Omdat ik intussen 2 jaar vele uren bezig ben met Learndash, stel ik m’n ervaring ter beschikking als je overweegt om met deze leertechnologie aan de slag te gaan.

Je kan me vragen stellen over:

  • De basis van het ontwerp: Hoe gaan WordPress pagina’s en Learndash cursussen samen? Hoe maak je dat?
  • Hoe maak ik een cursus met Learndash: Hoe transformeer je bronmateriaal in een aantrekkelijke cursus voor lerenden?
  • Hoe integreer je live online training, webinars, screencasts, videotutorials en/of interactieve video in Learndash?

Ik kan je op weg zetten en begeleiden bij jouw uitbouw van Learndash, maar gezien m’n keuze voor Grow your Learning in bijberoep, ga ik geen volledige leerplatformen op maat bouwen. Advies, training, begeleiding: ik zeg volop ja. Beschouw Learndash als een goede vriend: hij is het beste voor je als je er zelf tijd kan voor maken.

Kan ik jou verder helpen? Mail me gerust je opleidingsvraag.