Hoe ik werk

Lesgeven zit in mijn DNA, het is een rol die me energie geeft. Uit de interactie met een groep lerenden, hoop ik niet alleen dat zij leren, maar ook dat ik zelf telkens weer nieuwe inzichten krijg.

Vraag me om advies

Advies over (online) leren

Je wil werk maken van het (online) leerbeleid van je organisatie, en je kan hier wel wat hulp bij gebruiken. We analyseren hoe jouw leeromgeving, klassiek en online eruit ziet, en vertrekken van daar om nieuwe leermogelijkheden toe te voegen. We werken eerst de leervormen uit, dan pas kiezen we de tools om dit te realiseren.

Advies bij de aankoop van leertechnologie

Wil je een nieuw leerplatform bouwen? Ga je het zelf doen of wil je in zee gaan met een LMS bouwer? Vertrekkende van de doelen die je wil bereiken met het leerplatform, bekijken we hoe je aan de slag kan. Klassiek leerplatform, sociaal leerplatform, of gewoon een hele resem tools op een slimme manier combineren? Leg me het leren in je organisatie uit, en ik probeer je verder op weg te zetten.

Koop/

boek een workshop

Zin om meteen zelf een duik te nemen in een pak didactiek, bestel en volg je workshop gewoon online. 30 euro/workshop.

Volg mijn online trainingen

Ik ben lesgever voor hoger onderwijs en volwassenonderwijs. Stel me graag een opdracht voor als gastdocent of een kleine opdracht als vaste docent. Voor een leuke opdracht verplaats ik me gerust over heel Vlaanderen. In 2021 ben ik gastdocent aan de UA voor het vak ‘ICT in onderwijs en opleiding’. Ik kijk graag naar onderwijsuitdagingen als door een caleidoscoop; ik daag lerenden uit om de materie grondig en vanuit uiteenlopende perspectieven te verkennen.

Boek

training over

e-learning & tools

Je hebt bronmateriaal voor een online of blended training, maar je weet niet hoe te beginnen? We bekijken je bronmateriaal en vormen het om tot een online leertraject. Mail me graag met uitleg.

Nog nooit e-learning ontwikkeld, maar je hebt er zin in? Geen nood aan adaptieve trainingsscenario’s maar fijne learning modules in aantrekkelijke lay-out. Bekijk dan eens vooraf H5P, en dan toon ik hoe je hiermee e-learning maakt.

Artikels en keynotes

Schrijven is helemaal m’n ding. Een artikel op maat? Leg me uit wat je zoekt, ik maak een offerte.

Spreken voor publiek vind ik altijd superboeiend. Ik beloof kwalitatieve inhoud en grote interactie met het publiek. Ik spreek vlot in NL-FR-ENG.

Tarieven

Mijn uurloon staat vast op 90 euro/uur voor advies en workshops.

Het uurloon geldt voor alle soorten prestaties: telefonische/videocalls, vergaderen, een case bekijken, didactisch advies geven, meewerken aan project pitches… Ik hang hierbij niet af van commerciële deals en ben aan geen enkele partij verbonden. Ik geef onafhankelijk advies. Elk uur van samenwerking wordt gelogd en is per uur opzegbaar.

Heb je een aanvraag voor een workshop of een vraag op maat? Dan bepalen we samen de setting, de duur, en de inhoud van de adviessessie of workshop. Mail me graag je vraag met wat uitleg naar growyourlearningworkshops@gmail.com

Online workshops kosten 30 euro/stuk. Je kan de workshop 3 keer bekijken, en je krijgt er m’n didactisch materiaal bij om te gebruiken. Gelieve het auteursrecht op mn werk te respecteren, en als je iets gebruikt, Grow your Learning te willen vermelden. Je mag m’n workshops niet zelf inzetten voor commerciële doeleinden.

Voor het schrijven van een artikel of het presenteren op een studiedag of congres, kan je me mailen voor een offerte op maat.

Voor het lesgeven als gastdocent of vaste docent binnen het volwassenenonderwijs gaan we in gesprek over de gepaste vergoeding in functie van de tijdsinvestering.

Heb je een vraag over mijn diensten? Stuur me een mailtje.