Volg mijn online trainingen

Hoera, mijn eerste workshop online is er!

Elke betaalde toegang tot een workshop omvat:

  • Een opgenomen workshop met een pak didactiek en tips. Ik baseer me ook steeds op gewaardeerd werk van onderzoekers/leertechnologen, zodat je kapstokken en waardevolle modellen krijgt om dit onderwerp uit te werken voor je organisatie.
  • Reflectievragen die je organisatie vooruit helpen
  • De presentatie die ik heb gebruikt, zodat je dit kan voorleggen aan collega’s. Na de eerste keer volledig afspelen, ontvang je een link met de download.
  • Elke workshop kan je 3 keer maximum bekijken. Vind je het interessant, kijk hem dan best in 1 keer uit; dan heb je daarna nog 2 x de duurtijd van de workshop om de voor jou meest interessante stukjes te tonen aan collega’s in het kader van een vergadering of brainstorming. Bijvoorbeeld: Een workshop van 50 minuten staat ingesteld op 150 afspeelminuten. Je kan gerust scrollen voor-en achteruit. Elke workshop heeft hoofdstukjes.

Ik beloof: Kwalitatieve inhoud zonder commercieel verhaal.

Hoe kan je de workshop bekijken?

Wanneer je aanmeldt, krijg je een betaalverzoek voor 30 euro via de beveiligde betaalpagina. Zodra je betaling geregeld is, krijg je toegang tot de workshop. De workshop is enkel te bekijken vanuit het emailadres waarmee je je inschrijft.

Waarover gaat ‘Hoe jouw organisatie corona kan benutten om je leerbeleid te laten groeien’?

Corona is een kantelpunt in hoe we leren en werken kunnen/moeten reshapen voor de toekomst. We kunnen dit moment benutten om je aanpak van het leren in je organisatie ten goede aan te passen. In deze workshop van 50 minuten komt dit uitvoerig aan bod:

  • Analyse van de leer- en samenwerkingsvormen: Hoe wordt er op dit moment geleerd in je organisatie? Hoe leren we van elkaar en zijn we zelf op zoek gegaan naar kennis? Hoe leerden we nog on the job in een veranderde werkcontext? Ik geef je een kader met leervormen die elke organisatie heeft, om dit voor jouw organisatie te beoordelen.
  • De keuzes in leertechnologie, en in samenwerkingstools zijn veranderd sinds corona. Op basis van een ‘learning ecosysteem’ met veel gebruikte tools, maak je de balans op van welke tools voor leren en samenwerken jij (extra) hebt gebruik gemaakt, en welke daarvan inzetbaar zijn voor de toekomst.
  • Ik geef je tal van voorbeeldvragen waarmee je een concrete bevraging kan maken voor je medewerkers over klassieke trainingen, leren door op onderzoek te gaan, leren van anderen, leren op de werkvloer.
  • We bekijken de resultaten van twee internationale surveys: Welke impact heeft corona op het leren in organisaties, en wat leert ons dit voor de toekomst?
  • Welke tools horen bij jouw leerbeleid in de toekomst?

Klik op de afbeelding of de link onder de afbeelding om de workshop te kunnen bekijken. Een pak voer voor discussie in jouw organisatie!

https://growyourlearning.webinargeek.com/hoe-je-leerbeleid-laten-groeien-in-de-lente

Wil je liever een live (online)workshop plannen?