Advies over (online) leren

Grow your learning start vanuit mijn passie voor het vormgeven van (online) leren. Je doet me geen groter plezier dan het leerbeleid van je organisatie aan me uit te leggen, en samen te brainstormen over hoe we het beter, boeiender, leuker… kunnen maken. Je mag beroep op me doen voor de volledige leerstrategie, en de uitwerking ervan of evengoed voor een deelaspect.

Ik som even op hoe je mijn expertise zou kunnen inzetten voor jouw toekomstplannen.

Analyse van je leerbeleid

Dat is voor mij het begin. Kan jij je visie op leren voor je organisatie formuleren? Wat zijn de kernwoorden? Denk niet meteen aan leertools, denk aan wat je ermee wil bereiken.

Leren van anderen

Vertrekkend van de analyse, kan ik voorbeelden geven van hoe andere organisaties hun visie op leren vertalen naar hun medewerkers. Ik toon je mogelijkheden, werkvormen, leervormen, we gaan er samen enkele kiezen die waardevol kunnen zijn.

Ontwerpen van de hele leeromgeving

Klassieke vormen van leren, online leren, en blended learning trajecten gaan we oplijsten. Welke trainingen wil je op welke manier gaan ontwikkelen? Kunnen we samen een voorbeeld van een leertraject uittekenen?

(Ver)bouwen van de online leeromgeving

Nu we het ontwerp van je trainingen duidelijk hebben, kunnen we de online component uittekenen. We kijken hoe je je huidige leerplatform meer futureproof zou kunnen maken en welke acties je hiervoor gaat ondernemen. Of we starten vanaf een blanco blad met een omschrijving van hoe het er moet gaan uitzien. Op dit moment zijn we nog steeds geen leertechnologie of leertools aan het maken. Als je ontwerp af is, kan je dit voorleggen aan leveranciers van technologie, en gaan beoordelen in welke mate hun voorstellen matchen met jouw ontwerp.

Training voor het ontwikkelen van online werkvormen en e-learning

Wat online leren betreft, heb je ongetwijfeld al uiteenlopende werkvormen en tools gezien. Samen met de razendsnelle opkomst van (live) online trainingen tijdens de coronapandemie, heeft elke organisatie een toolset gekozen om mee aan de slag te gaan. Ik help je om bij de werkvormen die je wil aanbieden, geschikte tools te selecteren. We vertrekken van de interactie met de deelnemers doorheen de training of het leertraject. We bepalen altijd eerst het doel, en dan pas de tool.

Interesse om samen je leerbeleid te laten groeien?

Lees dan zeker ‘Hoe ik werk‘.