Digitale didactiek voor trainers

Stel: je wil als organisatie nieuwe leertrajecten of vormen van online leren aanbieden. Dan heeft het nut om je niet meteen te verliezen in leertechnologie, want er bestaat te veel om op te noemen. De bomen door het bos niet zien, is hier echt wel van toepassing.

Ik geef verschillende trainingen die je organisatie op weg kunnen zetten om future proof keuzes hierin te maken. Enkele titels:

De leertrends van 2021: Hot or not?

Welke trends en tools zijn voor jouw organisatie geschikt?

Hoe jouw organisatie corona kan benutten om het leerbeleid van je organisatie te laten groeien.

We vertrekken van Jane Hart’s onderzoek naar hoe mensen in 2021 leren. We bekijken het volledige ‘learning eco system’ en bespreken interessante keuzes voor jouw organisatie. We analyseren en evalueren het leren en het leerbeleid binnen jouw organisatie, bekijken alle leer- en werkvormen, en sturen bij om futureproof te worden.

Deze workshop neem ik binnenkort op, en zal ik tegen betaling ter beschikking stellen. Je leest hierover meer bij ‘Volg mijn online trainingen‘. Heb je liever dat ik deze workshop live geef, in interactie met een groep, contacteer me dan via mail voor een workshop op maat. Er komt heel veel aan bod tijdens deze sessie. Reken op 1.5u- 2u.

Blended learning ontwerpen

Ik geef je inspiratie en voorbeelden om blended leertrajecten vorm te geven. Vervolgens proberen we op maat van het leren in je organisatie bestaande leertrajecten te verbeteren of nieuwe te creëren.

Het ontwerpen van een leerplatform of een learning hub

Wil je organisatie het leren een centralere plek geven? Jullie bieden al trainingen aan, klassiek of online, maar dit vormt nog geen geheel? Dan kan ik je helpen om te beoordelen hoe je dit kan vormgeven voor de lerenden. Heb je een leerplatform nodig of kan je dit met een learning hub, een verzamelplaats voor een aantal leerbronnen? Afhankelijk wat je wil gaan doen, is een leerplatform voor jou al dan niet nodig. We gaan in gesprek over je leerbeleid, waarbij je me uitlegt wat je nu hebt en waar je naartoe wil. Ik doe m’n best om je goed op weg te zetten, dit kan je veel zoekwerk en tijd besparen.

Workshop op maat

Heb je een ander idee voor een workshop? Try me.