WordPress site ontwerp

Girls just wanna have fun.

Een site vol lekker eten, waarvan ik het menu niet kon openen

Onlangs bestelde ik in mn home base Aalst Indisch eten. Ik surfte naar de website. Het menu wilde niet openen op mijn smartphone.

Ik hield koppig vol en vond na wat zoeken wel een menu via hun Facebook. Onderaan de website stond ‘Divi Builder’. Dat is een paginabouwer voor WordPress sites. No way, dacht ik, dat je met een goede website builder een site hebt gemaakt die niet gewoon functioneert.

Ik stuurde de volgende dag een mailtje om te bedanken voor het lekkere eten, en ook met een opmerking erbij: ‘Jullie menu klikt niet open; volgens mij kan ik jullie site optimaliseren.’

Ik kreeg meteen een leuk antwoord terug, en de vraag om te site beter te maken. Dit soort projectjes doe ik echt voor de fun. En voor de liefde voor lekker eten.

De make over

Ken je iemand met een vreselijk outdated website die met WordPress werd gemaakt, en wil je die op een eenvoudige manier een totaal nieuwe look geven? Gaat het niet over erg zakelijke materie, maar een onderwerp dat een beetje tot de verbeelding spreekt? Contacteer me dan gerust met je vraag.

Een WordPress site als leerplatform

Wil je een website maken naast je corporate website, die alles wat jouw organisatie of bedrijf doet rond leren centraal stelt? Dan wil ik die nog liever ontwerpen. Ik ken ook de juiste mensen om je te ondersteunen bij de bouw en groei ervan.